20-03-2016

Vandaag op de internationale hondenshow geweest in Rijnland. Bente had vandaag helaas niet zijn sterkste dag om te showen maar desondanks een zeer mooi resultaat, haar eerste uitmuntend en daarbij een zeer mooi keuring rapport. We gaan binnenkort nog een keer maar eerst nog wat extra trainen. Waarom, met zo`n keuring rapport want Benthe is echt wel top, is het eigenlijk wel jammer om gelijk te stoppen met showen.

Komen we thuis en waar we helemaal niet aan gedacht hadden, maar we weten nu waarom Benthe anders was tijdens het showen, ze is binnen een paar dagen loops als ze al niet loops is, vandaar een ander gedrag.  24-03-2016 onze Arie had interesse, even nakijken en ja hoor, ze is loops. 

Scan00021

18-10-2015  De Regionale Clubmatch in Beusichem

Helaas maar wel terecht, zijn we niet ver gekomen op de show. Onze Bente groeit op dit moment ongelijk, de voorpoten zij iets korter dan de achter poten, waardoor ze nu geen rechte rug heeft. Dit komt vaker voor bij jonge honden van 5/6 maanden, dat ze niet gelijk matig groeien, even geduld hebben en dan komt het goed. Ook is Bente te dik ze moet minimaal 1 à 1.5 kilo gaan afvallen. Zijn we ook gelijk mee begonnen. Verder was het keurrapport positief,  de vacht is zeer mooi, tanden snijden perfect en ze heeft een mooi vrouwelijk hoofd, zie verder uitslag hieronder.

PS. Over 4 maanden kennen jullie mij niet meer terug, ben ik atletische gebouwd met een grote snor!

puppy show 1 waalwijk 06-09-15 030

Ik heb nog nooit binnen getraind, en vandaag als 14e geëindigd van de 50 puppies in een grote zaal.

Heb vandaag zoveel indrukken opgedaan, ben helemaal gesloopt ik ga nu slapen.

Oh! Wat een geweldig resultaat. Helemaal niet verwacht, top gedaan bente.

puppy show 3 waalwijk 06-09-15 021

06-09-2015 puppydag waalwijk^ Milou haar knie werkt niet mee, vandaar!