Afbeelding2Afbeelding2Beste teckel liefhebber,

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Guido, Kitty en Milou en wonen sinds 2018 in Etten-Leur samen met 10 lieve standaard ruwharige teckels met de namen; Noortje Akke Bente Catoo Daantje Fieke Hind Jet Kaat en Fleur.

Vanaf 1989 zijn wij verliefd op ruwharige teckels en hebben tot 2009 in totaal 5 teckels gehad, samen met een Rottweiler en St. Bernhard. In 2009 hebben wij onze laatste teckel in moeten laten slapen wat telkens weer een hoop verdriet gaf. We konden het dan ook niet opbrengen om weer gelijk aan een pup te beginnen. We wilde eerst alle rakkertjes  en mooie herinneringen een  plekje geven. Na een jaar begon het toch weer te kriebelen om een pupje in huis te nemen. En ja, na 2 jaar kwam in 2001 een pupje op ons pad. 

En natuurlijk een ruwharige Teckel!

Hope met als roepnaam Noortje!

We wilde onze knappe Noortje toch wel een keertje laten showen waarop we zoveel complimentjes kregen dat ze zo mooi was en waarom we niet een nestje met haar zouden gaan doen. Heel hard nagedacht want het was toch wel een hele onderneming omdat gelijk goed te doen en aan te pakken.

Omdat wij onze teckels altijd “ruwe rakkers” noemen was voor ons de kennelnaam

de Bende van de Ruwe Rakkers heel toepasselijk.

Daarna is ons eerste nestje van Noortje gekomen wat meteen de grondlegster is van onze roedel. We hebben van elk nestje van Noortje een pupje aangehouden….. en zo zitten we nu op 10 lieve rakkertjes.

We fokken af en toe een nestje standaard ruwharige teckels en ze worden in huiselijke kring grootgebracht d.w.z. bij ons in de huiskamer. En vanaf de 4 weken mogen ze ook lekker buiten spelen of in de serre.

Onze honden hebben met goed gevolg de jaarlijkse oog-test ondergaan

De pups worden voor ze na hun nieuwe baasje gaan ingeënt,  ontwormd,  gechipt, DNA, geregistreerd bij www.databankhonden.nl en hebben een officiële stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied. Wij verkopen de pups met een koopovereenkomst. 

Voor info mag u ons altijd bellen of mailen.